Rólunk mondták

 • Németh Zsolt Székelyudvarhely 06 Dec 2012
  Tervezem egy telefon vásárlását. Ahogy eddig tapasztaltam a Csermobilt profizmus jellmezi minden téren. Az egész üzlet hangulata barátságos és azt sugallja, hogy az eladók tudják mit is csinálnak. Érdemes betérni az üzletbe!
 • Kiss Péter Barot 06 Dec 2012
  Ajándékba vettem egy telefont egy kedves ismerősömnek. Ő nagyon meg van vele elégedve, s ez jól eső érzés nekem is. A kiszolgálás is és az árak is korrektek. Csak ajánlani tudom a Csermobilt bármilzen telefont keresel is!
 • Kelemen Ferenc István Csikszereda 06 Dec 2012
  Most nemrég vásároltam a Csermobil GSM Csikszeredai üzletében egy Samsung Galaxy S3-as telefont. Nagyon szeretem, jó kis telefon. Az ára se túlzás, illetve a tudása hihetetlen. A kiszolgáló személyzet is segitőkész, segitségükkel hamar megtaláltam a hozzá, illő telefont. Ez mellett a kivánt szinű telefon is hamar megérkezett hozzám. Ha még fog kelleni telefon biztos, hogy itt fogok vásárolni.
 • Lukács János Udvarhely 04 Dec 2012
  8 éves e-kereskedelmi tapasztalattal a hátam mögött azt hittem nem fogok újat hallani, de mekkorát tévedtem! Csaba egy teljesen új oldaláról közelíti meg az e-kereskedelmet.
  Lukács János
 • Nadrai Zsolt Udvarhely 04 Dec 2012
  Az ember mindig jobbat vár és meglepődik, amikor meg is kapja. :) A Csermobilra valóban igaz a mondás: „Vigyázz mit kívánsz, mert még megkapod!” és hogy ezek a közhelyszerű mondatok mennyire megállják a helyüket, annak e cég nagyszerű munkái tesznek tanúbizonyságot. Örülök, hogy megtaláltam őket, és remélem még sok közös munkánk lesz együtt.
  Liftgenerál Srl.